Kish.nl Experience Center Open DagenOp 26 en 27 oktober organiseren Kish.nl & Horlogeband.com en SportvoedingWebshop.com de OPEN DAGEN. Twee dagen lang hebben wij wat te vieren. Wij openen dan ook 24 uur het Experience Center, van 10:00-22:00. Naast twee acties van beide bedrijven, ligt er voor elke bezoeker een design koffiemok klaar. Gratis! Kish.nl lanceert de Kish.nl Steaming, waardoor je sieraden en je horloge na een opfrisbeurt er weer als nieuw uitzien. Een totale make-over van je sieraden en horloges ligt in handbereik. En SportvoedingWebshop.com geeft 2 dagen lang 20% korting op het gehele assortiment voor de sporters is het dé kans om te shoppen met 20% korting.

EXPERIENCE CENTER VIERT FEEST. DUS JIJ OOK!

De sleutel ontvingen wij ongeveer een jaar geleden. Na maanden van ploeteren was het op 16 december 2016 zover dat wij de deuren mochten openen van de nieuwe locatie. Een bijzonder moment voor beide bedrijven. 3 ondernemers. 2 bedrijven. 1 droom. Met support van velen uiteraard. Een jaar geleden waren wij hard aan het werk. We dronken in de avonden vaak een bakje koffie. Dromend over het moment dat de deuren open gingen. Want naast de ‘gewone’ werkdag was het in de avonduren met elkaar aan de bak. Zorgen dat we een Experience Center gingen neerzetten waar mensen zich thuis gaan voelen. De koffie staat altijd klaar en tijdens de OPEN DAGEN vieren we dit moment met jou. Drink een kop koffie met ons mee. Je krijgt na je bezoek een mooi design mok van Kish.nl of SportvoedingWebshop.com mee naar huis. Daarnaast bieden wij uiteraard wat lekkers bij de koffie. Gratis mok, enkel geldig tijdens de 2 OPEN DAGEN van 10:00 – 22:00 uur.KISH.NL LANCEERT DE KISH STEAMING: JE HORLOGE EN AL JE SIERADEN ALS NIEUW

Met 5.000 horloges en 10.000 horlogebanden mag je wat verwachten van deze horloge- en banden specialist. Live shoppen behoort al langer tot de mogelijkheden in het Experience Center van Kish.nl. Tijdens de OPEN DAGEN lanceert Kish.nl de Kish Steaming. Een uniek apparaat en service waarmee zij al jouw sieraden en je horloges in no-time van ‘vies’ oud transformeren naar nieuw en fris. Enkel tijdens de OPEN DAGEN wordt deze service gratis aangeboden.


20% KORTING SPORTVOEDINGWEBSHOP.COM GEHELE ASSORTIMENT

Wie jarig is trakteert! Daarom kan je énkel tijdens de OPEN DAGEN gebruik maken van een extra kassa korting van maar liefst 20% op onze toch al laagste prijzen. Kom naar het Experience Center. Drink een kopje koffie met ons mee en pak je voordeel. * 20% korting enkel geldig in het Experience Center; niet online.

MET EEN MOK EN SMILE NAAR HUIS

Vernieuwend bezig willen zijn. Gastvrijheid. Warmte. Gezelligheid. Dát is wat wij willen uitstralen met ons Experience Center. Wat begon als een droom van 3 ondernemers en 2 bedrijven is inmiddels een dagtaak van velen. De drive die wij hebben om er elke dag wat moois van te maken delen wij graag met jou. Of het nou passie is voor sport, voeding, horloges, horlogebanden of sieraden? Wij voelen het allemaal. Het maakt het nóg leuker om erover te spreken onder het genot van een bakje koffie. Die staat altijd klaar. Cappuccino mag ook. Of thee. Hoe dan ook; na een bezoek aan de Experience Center OPEN DAGEN ga jij met mooi design mok naar huis.
Nieuws