Genomineerde ondernemer van het jaar Kish.nl ontbijt op Gemeentehuis

Genomineerde ondernemer van het jaar Kish.nl ontbijt op Gemeentehuis

Samen met 8 andere ondernemers mocht eigenaar Rogier Koershuis van Kish.nl tijdens de dag van de ondernemer ontbijten op het Gemeentehuis in Borne. Een selecte groep ondernemers was uitgenodigd door de gemeente om met elkaar te ontbijten en van gedachten te wisselen. Een groep van 9 ondernemers die genomineerd zijn voor ondernemer van het jaar schoof aan voor een heerlijk ontbijt. De gemeente Borne is trots op het ontstane ondernemers klimaat en geeft als blijk van waardering op deze manier wat terug aan de ondernemers. Al vroeg in de ochtend, iets voor de klok van 08:00 uur, werden wij vriendelijk ontvangen door Ellen Bijsterbosch.
De heer Kotteman, 1e loco-burgermeester en wethouder van economische zaken opende vervolgens het ontbijt. Na een voorstel rondje van alle aanwezigen werd, geheel terecht, de starter van het jaar in het zonnetje gezet. Linda Baas van Zeut chocolade ging geheel terecht met die prijs aan de haal. Een sterk geloof in haar eigen kracht, doorzettingsvermogen en een onderscheidend product leverde haar deze titel op.

OPVALLENDE NOMINATIE
Kish.nl ontving een nominatie vanwege haar unieke manier van ondernemen. Naast 5.000 horloges en 10.000 horlogebanden is het vooral de manier van ondernemen die zowel de gemeente als jury is opgevallen. Het Experience Center geeft daarin een doorslaggevende factor. In de horlogebranche is een dergelijk center zowel uniek als totaal onderscheidend. Een dergelijk center tref je nergens in Nederland. Dat de bedrijfsvoering en locatie vanuit het Twentse Zenderen plaats vindt, maakt het extra bijzonder. Eigenaar Rogier Koershuis is dan ook erg trots op zijn nominatie. “Het is een bevestiging voor iets waar wij al jaren keihard aan werken. Een nominatie is altijd mooi, maar als het vanuit de ondernemers komt en de gemeente hier ook nog eens aandacht aan geeft, geeft het de nominatie extra glans. Je moet het immers met elkaar doen. Niemand kan iets alleen”.

Ondernemer Koershuis nam tevens de heren Gert Korblet en zijn broer Henk-Jan mee, beide eigenaar van SportvoedingWebshop.com. Als drie ondernemers bouwen zij met elkaar aan een uniek Experience Center. Op dinsdag 21 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Winnaar of niet; de nominatie op zich is winst voor het team van Kish.nl & Horlogeband.com

Onder het genot van een goed ontbijt en een betrokken gemeente werd met veel plezier ontbeten. Andere aanwezigen bij het ontbijtbuffet waren de ondernemers; Restaurant Dorset, Step One, De Zwanenhof, Zuivelhoeve Borne, Team Nijhuis, Ruud Maris, Minicamping de Köller, Dutch-Shape en de starters Conceptstore Villa 8 en Zeut chocolade.


Nieuws