Casio horloge MTP-M305 vs Apple Watch

2023 is het jaar van vintage, maar waar Casio nu mee op de markt is gekomen doet menig mens versteld staan. Een analoog horloge in de vorm van de multifunctionele Apple Watch. Is Casio gek geworden? Nee, juist een slimme zet. De modellen zijn wereldwijd niet aan te slepen, een ware musthave en waar dat in eens vandaan komt? Geen idee. Wij nemen deze Casio's eens onder de loep en zoeken uit wat er zo fantastisch is aan deze vierkante horloges.

Casio MTP-M305 vs Apple Watch

Qua looks vrijwel hetzelfde, qua functionaliteit een wereld van verschil. Waar Casio analoog de tijd weergeeft en werkt op een knoopcel batterij, is de Apple Watch smart en laadt je deze iedere dag op. De MTP-M305 heeft een datum- en dagweergave + maanfases. Het kleine klokje links op de wijzerplaat geeft de dag aan, het klokje rechts de datum. Onderaan de wijzerplaat zie je een uitsnede, waarin je de maanstand kan zien. De Casio MTP-M305 koop je vanaf 109 euro en de Apple Watch voor minimaal het dubbele. De levensduur? Wij denken dat de Casio jaaaaaaren langer mee gaat dan de Apple Watch. Als je dit alleen nog maar leest, dan ga je toch liever voor Casio dan voor Apple?

Afmetingen Casio vs Apple

Casio MTP-M305

Apple (40mm)

Afmetingen: 44.5 × 34 × 9.3 mm
Gewicht: 55 gram
Materiaal kast: roestvrij staal
Materiaal glas: mineraal
Materiaal band: roestvrij staal of leer
Waterresistentie: 5 bar
Batterij: SR621SW
Batterij duur: 3 jaar
Afmetingen: 40 × 34 × 10.7 mm
Gewicht: 35 gram
Materiaal kast: aluminium
Materiaal glas: Ion-X glas
Materiaal band: siliconen, roestvrij staal of leer
Waterresistentie: 5 bar
Batterij: oplaadbare accu
Batterij duur: 18 uur


De Casio MTP-M305 serie is vanaf nu beschikbaar en direct te koop. Er zijn tot nu toe 6 varianten en die shop je online bij Kish.nl of in onze horlogewinkel in Twente.
Er zijn 3 verschillende uitvoeringen: staal, leer en mesh. Ook heeft ieder model weer net een iets andere wijzerplaat. Check dit: de witte lijkt een beetje boos te kijken ;-)
De handleiding voor deze Casio kun je online downloaden via onderstaande link. Het 4-cijferige modulenummer van jouw Casio vind je op de achterzijde van jouw horloge.
Download jouw handleiding:
Engelstalig

Mocht het instellen daarmee niet lukken, kun je ons bellen. Zorg er voor dat je je horloge bij de hand hebt, dan stellen we gelijk samen de juiste tijd in op jouw horloge ;-) >>> 0546 - 56 17 28

Je mag ook langskomen in ons Experience Center in Zenderen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee stellen wij jouw Casio horloge in!
Ben je toe aan een nieuwe Casio? Check onze collectie Casio horloges vanaf 18 euro.

OPENINGSTIJDEN EXPERIENCE CENTER IN ZENDEREN:

Maandag: 9.00 - 18.00 uur  
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 -18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten


 

Contactformulier

Contactformulier
Nieuws