Naar boven

Pulsar horloge - Pulsar horloges

(41) (41 artikelen)
Pulsar horloges Kish.nl is officieel Pulsar dealer van dit Japanse horlogemerk. De collecite bestaat uit zowel herenhorloges en dameshorloges en de steeds groter wordende Pulsar Solar collectie.
Sorteren

Pulsar horloge - Pulsar horloges

Het horlogemerk Pulsar werd in 1970 officieel als merk geregistreerd. In 1972 brengt Pulsar het eerste elektrische digitale horloge op de markt. In 1977 koopt de Amerikaanse tak van het merk Seiko de naam Pulsar over. Dit leidt tot een grootse ontwikkeling in de horloges. Pulsar komt met een reeks horloges in alle prijscategorieën, die alle technisch vooruitstrevend en van uitmuntende kwaliteit zijn. Er wordt gebruikgemaakt van de techniek uit de Seiko-fabriek. Pulsar herenhorloges en Pulsar dameshorloges staan bekend om de buitengewoon opvallende designs en hoogwaardige materialen. Pulsar horloges zijn onderverdeeld in 4 categorieën; sportief, klassiek, modern en avant-garde. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en met stalen, titanium en stalen band. De slogan van Pulsar is ‘Tell it your way’. Draag uit wat je denkt, ga je eigen weg! Herkent u zich daarin en wenst u een horloge van Japanse topkwaliteit? Bekijk dan nu de collectie en bestel uw Pulsar horloge bij Kish.nl. U krijgt 2 jaar garantie en betaalt geen verzendkosten.

De nieuwe collectie Pulsar horloges verwachten wij in de februari of maart te ontvangen blijf Kish.nl volgen of koop nog snel een Pulsar horloge uit de sale collectie.