Naar boven

Klokers horloge - Klokers horloges

(5) (5 artikelen)
Nieuw en herstart - het opvallende luxe én gepatenteerde horlogemerk is weer verkrijgbaar. Nieuwe kleuren en nieuwe materialen zij toegevoegd aan de al zo uitgbreide collectie. Klokers KLOK-01 – niet zomaar een horloge! Een bijzonder horloge met een boeiend verhaal. Een Klokers horloge is er één die de aandacht trekt. Het horloge heeft geen wijzers die de tijd aanwijzen, dus hoe lees je de tijd af van een Klokers horloge? Het KLOK-01 horloge heeft een wijzerplaat die is opgesplitst in 3 ringen. De ringen - elk voor uren, minuten en seconden - roteren met verschillende snelheden tegen de klok in (patent aangevraagd). Zodat jij de juiste tijd kunt aflezen langs de verticale lijn op de ‘gebruikelijke’ 12H. Klokers is Swiss made en geheel uniek.
Sorteren

Klokers horloge - Klokers horloges

Klokers horloge

Klokers is één van de meest succesvolle projecten van Kickstarter. Dankzij deze crowdfunding is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde hit. Het Frans-Zwitserse horlogemerk biedt een hele nieuwe kijk op de tijd aflezen. Het horloge wordt aangestuurd door een tweerichtings Lavet Micro motor die een laag energieverbruik heeft. De wijzerplaten van een KLOKERS horloge hebben een heel nauwkeurige beweging waardoor je verzekerd bent van de juiste tijd. De KLOK-01 van Klokers is Swiss made. 

Klokers staat vooral ook bekend om het eenvoudig veranderen van je stijl. De horlogekasten zijn zo ontwikkelt dat je makkelijk je horlogeband kunt vervangen door een andere kleur of materiaal. Het gepatenteerde systeem werkt eenvoudig, maar is erg veilig. Ook wel de sleutel van Klokers genoemd. Je kiest uit verschillende type horlogebanden die elk in veel verschillende kleuren zijn uitgebracht. Je hebt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een clip of desk-pocket-accessoire te bestellen, voor dat echte vintage gevoel. Ieder horloge van Klokers is geïnspireerd op een voorwerp of (meet)instrument dat door het ontwerp vragen en herinneringen met zich meebrengt. Kish.nl is officieel dealer van Klokers horloges en levert alleen originele horloges in luxe geschenkverpakking van Klokers zelf. Je ontvangt 2 jaar garantie bij aankoop van jouw Klokers horloge.

KLOK-01-D1 - yellow dot on white dial
KLOK-01-D2 - grey dot on white dial
KLOK-01-D3 - red dot on white dial
KLOK-01-D4 - blue dot on white dial
KLOK-01-D7 - black dot on blue dial
KLOK-01-D8 - red dot on grey dial
KLOK-08-D3 - black dot on black dial
KLOK-08-D2 - orange dot on black dial

Wil je de Klokers horloges liever in het echt bekijken? Kom dan langs in Zenderen. Daar vind je het grootste Experience Center van Europa waar de horloges letterlijk om je heen hangen.