Naar boven

Garmin Vivofit 4 horlogebanden

(20) (20 artikelen)
Horlogebanden voor de Garmin Vivofit 4. Deze activity tracker is speciaal gericht op sport en fitness. Daarbij is een goed passende horlogeband een must. Een siliconen horlogeband past zich perfect aan naar jouw pols en irriteert niet tijdens het sporten. Daarbij is een siliconen horlogeband ook waterdicht, waardoor hij bestand is tegen een regenbui of geschikt is om mee te zwemmen. Onze horlogebanden voor de Vivofit 4 zijn verkrijgbaar in twee maten. Maat S en maat L.

Garmin Vivofit 4 horlogebanden

Garmin Vivofit 4 horlogebanden zijn niet alleen online verkrijgbaar, maar ook in ons Experience Center in Zenderen. Wil jij de horlogebanden liever even passen? Kom dan gezellig naar onze winkel en wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte horlogeband. Wist je dat de Garmin Vivofit 4 horlogebanden verkrijgbaar zijn in twee verschillende polsmaten? Daardoor is er voor iedereen een passende horlogeband. Verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren.

Maat S: Je draagt dit horlogebandje op een pols van 120mm - 175mm. Maat L: Je draagt dit horlogebandje op een pols van 130mm - 195mm.

Deze horlogeband is alléén passend aan de Garmin Vivofit 4.