Naar boven

Garmin Vivofit 3 horlogebanden

(26) (26 artikelen)
Horlogebanden voor de Garmin Vivofit 3. Deze fitness tracker houdt al je dagelijkse activiteiten bij. Met een batterijduur van 1 jaar, hoef je jouw tracker nooit af te doen.
Met veel activiteiten en intensieve trainingen krijgt het horlogebandje veel te voorduren. Ze zijn uitstekend geschikt om mee te sporten en maakt ze schoon met een beetje water.
Doordat het horlogebandje veel te voorduren krijgt, kan een horlogebandje sneller scheuren. Heb jij een klein haarscheurtje in het horlogebandje? Vervang hem dan direct!
Sorteren

Garmin Vivofit 3 horlogebanden

Garmin Vivofit 3 horlogebanden vind je bij Kish.nl dé grootste op het gebied van horlogebanden voor Garmin horloges. Heb jij een Garmin horloge en is het horlogebandje toe aan vervanging? Of wil je een andere kleur horlogeband? Kijk dan gauw online of kom langs in ons Experience Center in Zenderen. Hier hebben wij alle sport horlogebanden op voorraad en kunnen wij deze direct voor je plaatsen. Heb je toch nog vragen over de horlogebanden of kan je jouw Garmin horloge niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Deze horlogeband is passend aan de Garmin Vivofit 3, Vivofit jr. & Vivofit jr. 2