Naar boven

Garmin Vivoactive horlogebanden

(12) (12 artikelen)
Horlogebanden voor de Garmin Vivoactive sport horloge. Het horloge is geschikt voor meerdere sporten zoals hardlopen, zwemmen, fietsen en zelfs voor golfen. Doordat het horloge geschikt is voor meerdere sporten zal het horlogebandje sneller slijten. Wij leveren er gratis een setje schroevendraaiers bij zodat jij jouw horlogeband nog makkelijker kan vervangen.

De Garmin Vivoactive horlogebanden zijn alléén passend aan de eerste generatie Garmin Vivoactive en Garmin Approach S2 horloges. Deze horlogeband is niet passend aan de nieuwere generaties van dit type Garmin horloge.

Garmin Vivoactive horlogebanden

Garmin Vivoactive horlogebanden vind je op Kish.nl. De grootste op het gebied van horlogebanden! Het zachte siliconen zorgt voor een perfecte pasvorm en is waterbestendig. Je hoeft het horlogebandje alleen af te spoelen met een beetje water en hij is weer klaar voor gebruik.

De Garmin Vivoactive horlogebanden zijn alléén passend aan de Garmin Vivoactive. (Ook aan de Garmin Vivoactive 3 van Lidl, horlogeband voor smartwatch Lidl Garmin)