Naar boven

Garmin Vivoactive 4 horlogebanden

(11) (11 artikelen)
Horlogebanden voor de Garmin Vivoactive 4 sport horloge. Een GPS Smartwatch speciaal voor al jouw sportieve activiteiten! Samen met jouw Garmin coach train jij voor jouw ultieme sportdoel.
Wij raden aan om met een siliconen horlogeband te sporten. Dit omdat het waterbestendig is en makkelijk schoon te maken met een beetje water. Ook trekt het vocht niet in het horlogebandje, waardoor vieze geurtjes bespaart blijven. Wissel jij graag tussen verschillende horlogebandjes? Onze horlogebandjes hebben een handige Quick Switch systeem, waardoor jij binnen enkele seconden van horlogeband wisselt.

Deze horlogebanden zijn 22mm breed en passend aan de Garmin Vivoactive 4, Legacy Hero serie ( First Avenger) en Legacy Saga serie (Darth Vader).

Garmin Vivoactive 4 horlogebanden

Garmin Vivoactive 4 horlogebanden vind je voordelig op Kish.nl. De grootste op het gebied van horlogebanden! Ga voor een stijlvolle sportieve look met onze horlogebanden.
Het zachte siliconen zorgt voor een perfecte pasvorm en is waterbestendig. Je verwisselt het horlogebandje binnen enkele seconden met het handig Quick Switch systeem.


Deze horlogebanden zijn 22mm breed en passend aan de Garmin Vivoactive 4, Legacy Hero Serie (First Avenger) en Legacy Saga serie (Darth Vader).