Naar boven

Garmin Quatix 3 horlogebanden

(9) (9 artikelen)
Horlogebanden voor de Garmin Quatix 3. Het Garmin horloge is geschikt voor meerdere sporten zoals hiken, zwemmen hardlopen. Maar dat niet alleen hij is zeer geschikt voor de watersport!
Doordat het horloge vaker in aanraking komt met water of zee water is heeft het horlogebandje veel te voorduren. Door water en het velle zonlicht kan een horlogeband sneller uitdrogen en breken.
Vervang daarom tijdig jouw horlogeband en voorkom dat jij jouw horloge verliest of niet kan gebruiken tijdens het sporten.

Horlogebanden voor de Garmin Quatix 3

Bij Kish.nl vind je niet alleen nieuwe horlogebanden, maar ook diverse accessoires. Bij elke siliconen horlogebanden worden nieuwe reserve schroeven en schroevendraaiers meegestuurd.
Kijk altijd als jij jouw horlogeband vervangt of jou bevestiging schroeven nog een ronde mee kunnen. Twijfel je hierover? Vervang dan altijd jouw schroeven! Staat jouw horlogeband of andere accessoires er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen jouw graag verder!

De Garmin Quatix 3 horlogebanden zijn ook passend aan andere Garmin horloges. Je vind hieronder aan welke Garmin horloges deze horlogebanden nog meer passen.
Garmin Quatix 3, Tactix, Fenix 3 en D2.