Naar boven

Garmin Forerunner 245 horlogebanden

(11) (11 artikelen)
Horlogebanden voor de Garmin Forerunner 245. De horlogebanden voor de Garmin Forerunner 245 hebben een Quick Switch systeem, waardoor jij jouw horlogebanden nog makkelijker kan vervangen. Het kleine hendeltje aan het horlogebandje schuif je eenvoudig opzij, zodat het horlogebandje er af kan halen. Siliconen horlogebanden zijn de perfecte horlogebanden tijdens het sporten. Ze zijn waterdicht en vuilafstotend, waardoor jij je tijdens het sporten volledig kan focussen op jouw doel.

Garmin Forerunner 245 horlogebanden

Kish.nl heeft de grootste collectie Garmin horlogebanden. Ze zijn eenvoudig online verkrijgbaar, maar ook in ons Experiece Center in Zenderen! De Garmin Forerunner horlogebanden sluiten goed aan om de pols, waardoor je hier tijdens het sporten geen last van hebt. Voorkom irritaties en vervang eenvoudig jouw horlogeband met het handige Quick Switch systeem. Hierdoor is het ook mogelijk om een universele leren of stalen horlogeband te plaatsen van 20mm breed.


De Garmin Forerunner 245 horlogebanden zijn 20mm breed en is passend aan meerdere modellen. Heb jij één van onderstaande modellen? Dan is ook deze horlogeband geschikt voor jou!
Forerunner 245, Forerunner 645, Approach S40, Vivoactive 3, Vivomove HR, Vivomove, Vivomove 3 en Venu.