Naar boven

Garmin Fenix 3 horlogebanden

(24) (24 artikelen)
Horlogebanden voor de Garmin Fenix 3. Deze siliconen horlogebanden zijn er in verschillende kleuren en prints. Met de handige schroevendraaier set kan je jouw horlogeband eenvoudig verwisselen. Het horlogebandje is 26mm breedt en ideaal voor het sporten. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je geen schuurplekken krijgt tijdens het transpireren.

Garmin Fenix 3 horlogebanden

Kish.nl heeft een groot aanbod voor Garmin Fenix 3 horlogebanden. Door de verschillende kleuren en prints zit er voor iedereen een leuke horlogeband tussen. Het horlogebandje wordt standaard geleverd met schroevendraaier set, zodat jij jouw horlogebanden eenvoudig kan verwisselen. Draai de schroeven los en plaats deze in het nieuwe horlogebandje! Eventueel zou je ook kunnen kiezen voor een Garmin Fenix 5X horlogeband. Deze horlogebanden hebben dezelfde maat en jouw schroeven kan je weer gebruiken voor het Quick Switch systeem.

De Garmin Fenix 3 horlogebanden zijn 26mm breed en passend aan meerdere modellen. Heb jij één van onderstaande modellen? Dan is ook deze horlogeband geschikt voor jou!
Fenix 3, Fenix 5X, Fenix 6X, D2 Bravo, D2 Charlie, D2 Delta, Descent MK1, Foretrex 601, Foretrex 701, Quatix 3, Tactix Bravo en Tactix Charlie!