Naar boven

Adidas horloges - Adidas horloge

(9) (9 artikelen)
Adidas horloges - Met een Adidas horloge draag je zowel een sportief als casual horloge in enorm veel verschillende kleuren. De Adidas Originals horloges zijn daarentegen wat minder functioneel, maar hebben wel een trendy look. Adidas horloges zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Er is dus een Adidas horloge voor iedereen. Bestel je bij Kish.nl, dan ontvang je het horloge de volgende dag al in huis.

Adidas horloges - Adidas horloge

Adidas horloges zijn stoere, sportieve en betaalbare zomerhorloges. De collectie van Adidas biedt horloges voor heren, dames en kinderen. De horloges hebben vaak opvallende kleuren en de uurwerken zijn digitaal of analoog. Een Adidas horloge is niet alleen modieus, maar ook functioneel: hij helpt bij het verbeteren van atletische prestaties. Kish.nl biedt een uitgebreid assortiment Adidas horlogesAdidas is van oorsprong een Duits merk dat al bijna een eeuw bestaat. In de vroege jaren 20 begonnen de gebroeders Adolf en Rudolf Dassler vanuit Herzogenaurach met het maken van (voetbal)schoenen. Na de Tweede Wereldoorlog stapte Rudolf uit het bedrijf om Puma op te richten. Vanaf dat moment heerst er altijd een spanning tussen Adidas en Puma horloges. De bekendste strijd tussen beide merken draaide om Johan Cruijf die een contract had met Puma, maar met het Nederlands Elftal in een Adidas shirt moest spelen. Cruijf was de enige die met 2 strepen op zijn shirt speelde. In de jaren ’80 maakt Run DMC de hit ‘My Adidas’ en komt Adidas in de schijnwerpers van de modewereld. Tegenwoordig zijn zowel de Adidas schoenen, kleding als horloges wereldwijd populair.

Curitiba, een plaats waar in 2014 het WK voetbal zal plaatsvinden en een collectie Adidas horloges. Het Adidas Curitiba horloge heeft een sportieve look, met sportieve functies. Adidas horloges hebben een minimale waterdichtheid van 5ATM, dat wil zeggen dat ze altijd spatwaterdicht zijn. Wilt u met een Adidas horloge douchen of zwemmen, let dan goed op dat het horloge minimaal 10 ATM waterdicht is. Een Adidas horloge is direct herkenbaar, dit komt mede door het bekende logo, maar natuurlijk ook door het sportieve design en de terugkerende kleuren rood, zwart, blauw en wit.