Naar boven

Horlogekisten en Watchwinders

(91 artikelen)
Kish.nl levert de beste horlogekisten en watchwinders voor de scherpste prijs. Door groot en slim in te kopen zijn onze horlogekisten laag geprijsd, maar is de kwaliteit van deze horlogekisten en - watchwinders super goed. Jouw horloges worden veilig en mooi opgeborgen in één van de horlogekisten van Kish.nl. Hout of leer, in verschillende kleuren en maten. De watchwinders van Kish.nl zijn tot in de puntjes afgewerkt voor een geluidsloze opwinding van je horloges.

We laten onze horlogekisten ook graag zien in onze showroom, om up to date te blijven worden er vaak nieuwe producten geplaatst. Daarom hebben wij een flinke collectie afgeprijsde horlogekisten, omdat deze bijvoorbeeld een krasje hebben of een ander klein defect. Ook testen wij regelmatig watchwinders. Voor de handige doe-het-zelver plaatsen wij de winders met een mankement voor een leuke prijs in onze shop. Bestel je horlogekist of watchwinder veilig en vertrouwd online.
Kies een categorie
Sorteren
Luxe box voor 7 horlogebanden - Ebony Luxe box voor 7 horlogebanden - Ebony 79,00
Meer info
Koop nu
Gisoni Parata horlogebox met venster Gisoni Parata horlogebox met venster 69,95
Meer info
Koop nu
Horloge reiskoker voor 3 horloges zwart Horloge reiskoker voor 3 horloges zwart 39,00
Meer info
Koop nu
Gisoni Parata horlogebox grijs Gisoni Parata horlogebox grijs 59,95
Meer info
Koop nu
Gisoni Parata horlogebox Gold Gisoni Parata horlogebox Gold 79,95
Meer info
Koop nu
Gisoni Parata horlogebox wit Gisoni Parata horlogebox wit 59,95
Meer info
Koop nu
Gisoni Parata horlogebox bruin Gisoni Parata horlogebox bruin 79,95
Meer info
Koop nu

Horlogekisten en Watchwinders

Bent u een echte horlogeliefhebber, en heeft u meerdere horloges in uw collectie? Dan bent u bij Kish.nl aan het juiste adres. Kish.nl is importeur en distributeur van Gisoni horlogekisten en watchwinders. We hebben een uitgebreide collectie horlogekisten van hout, leder en kunststof, voor 2 tot 25 horloges. Naast functioneel zijn deze Gisoni horlogekisten een prachtige accessoire in huis. Gaat u op reis? Dan bergt u uw horloge veilig op in een Gisoni lederen reisetui of kunststof horlogekoffer. De Gisoni lederen reisetuis bieden plaats aan 4 tot 8 horloges, en de horlogekoffers aan 36 tot 48 horloges. De Gisoni horlogekoffers zijn ultrasterk en lucht- en waterdicht. Kish.nl biedt tevens hoogwaardige horloge opbergsystemen voor uw automatische uurwerken. Heeft u een automatisch uurwerk dat u niet dagelijks draagt? Dan is het hoogst onhandig als u het horloge steeds weer op tijd moet zetten. Een watchwinder is de perfecte oplossing. Een Gisoni watchwinder zorgt ervoor dat uw horloge blijft lopen. Doordat de watchwinder ronddraait, kan het horloge zich opwinden. Om een zo natuurlijk mogelijk effect van uw pols na te bootsen, staat de watchwinder af en toe stil. Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel de uitgebreide collectie horlogekisten, reisetuis, horlogekoffers en watchwinders van Kish.nl.