Watchwinder 4+5 horloges hoogglans ebony

Art.nr:
K-W-KS22
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
Watchwinder 4+5 horloges hoogglans ebony

Omschrijving

Horloges opwinden en opbergen; in deze uitgebreide watchwinder is dit mogelijk. U kunt maar liefst 4 horloges op twee verschillende schijven opwinden. De winder beschikt over twee motoren die ieder afzonderlijk zijn in te stellen. Op één schijf plaatst u twee horloges. De motoren zijn van uitstekende kwaliteit en zijn geluidloos. U zult de winder niet horen wanneer deze ingeschakeld is. Met de draaiknoppen op de achterzijde van de winder kunt u iedere schijf afzonderlijk instellen in een van de vier programma’s. De schijven kunnen linksom, rechtsom of afwisselend ingesteld worden. Zo is deze watchwinder voor bijna ieder type horloge geschikt. Alle informatie over watchwinders vindt u uitgeschreven op onze klantenservice-pagina.

De winder is tot in de puntjes afgewerkt. De houten buitenkant is gemaakt van hout in ebony kleur en is met een hoogglans lak verfijnd. De ivoorkleurige binnenkant is van velours evenals de kussentjes. De kussens zijn in 2 maten te gebruiken. Om het kussentje is een extra riem geplaatst, die u gemakkelijk kunt verwijderen en/of opnieuw plaatsen.

Productspecificaties
Model: watchwinder 4 horloge + 5 horloges opbergen
Venster: plastic
Maat: 320 x 250 x 220 mm
Materiaal buitenkant: hout, ebony
Materiaal binnenkant: ivoorkleurig velours
Aandrijving: netstroom
Wentelingen per dag: maximaal 1000
Aantal motoren: 2
Gewicht: ca. 3,0 kg
Verpakking: luxe witte geschenkbox
Garantie: 12 maanden
Overig: mogelijkheid om XXL horloges op te winden, adapter inclusief

4 programma’s
1. Loopt 6 minuten met de klok mee, stopt 30 minuten (dit herhaalt zich continu)
2. Loopt 6 minuten tegen de klok in, stopt 30 minuten (dit herhaalt zich continu)
3. Loopt 20 minuten tegen de klok in, stopt 10 minuten. Daarna 20 minuten met de klok mee, stopt 10 minuten (dit herhaalt zich continu)
4. Loopt 10 minuten met de klok mee, daarna 10 minuten tegen de klok in. Dit herhaalt zich 3 uur. Daarna stopt de watchwinder 9 uur met draaien om vervolgens weer opnieuw te beginnen.

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.