Watchwinder 4+6 horloges donkerbruin

Omschrijving

Leder watchwinder die 4 horloges tegelijkertijd kan opwinden. De 2 draaiplateaus hebben ieder 2 uitneembare horlogekussens. Deze kussentjes hebben een omtrek van 15-17cm en zijn gemaakt van velours. De winder heeft een allround-programma. Dit programma draait zowel linksom als rechtsom en heeft pauzes van 15 minuten tussen door. Handig aan deze watchwinder is dat deze zowel door een adapter als door batterijen kan worden voorzien van stroom. Makkelijk als uw horlogewinder wilt opbergen in een kluis. Voor de 2 draaiplateaus is er ruimte om 6 horloges op te bergen. Deze vakjes zijn voorzien van een uitneembaar horlogekussentje en zijn ca 45mm breed. De winder heeft een stoere look, dankzij de laag leer aan de buitenkant. Dit bruine leer is vast gezet met een wit stiksel. Aan de binnenkant is de winder voorzien van een laag ivoorkleurig velours.

Productspecificaties
Model: watchwinder 4 horloges + 6 opbergvakken
Venster: plastic
Maat: 320 x 180 x 240 mm
Materiaal buitenkant: leer, bruin
Materiaal binnenkant: ivoor velours
Aandrijving: netstroom of batterijen
Wentelingen per dag: maximaal 1000
Aantal motoren: 1
Gewicht: ca. 3,0 kg
Verpakking: luxe witte geschenkbox
Garantie: 12 maanden
Overig: mogelijkheid om XXL horloges op te winden, adapter inclusief

Allround programma
Loopt 5 minuten met de klok mee, stopt 15 minuten. Daarna 5 minuten tegen de klok in, stopt 15 minuten. (dit herhaalt zich continu)

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.