Volledig metalen, schokbestendige constructie: GMW-B5000PC-1ER

G-Shock GMW-B5000PC-1ER - Vier het 40-jarig G-SHOCK-jubileum in een kleurrijke stijl met een meesterlijk design dat de kleuren van de regenboog samenbrengt in een prachtig volledig metalen horloge.

Download de GMW-B5000 handleiding: 3459
Art.nr:
GMW-B5000PC-1ER
Merk:
Casio
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
GMW-B5000PC-1

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast43.2 mm
Kast hoogte13.0 mm
Gewicht167 gram
Breedte band24 mm
Materiaal
Materiaal bandStaal
Materiaal kastStaal
GlasMineraal
SluitingVouwsluiting
Functie
Waterdichtheid 20 ATM - 200 mJa
StopwatchJa
Countdown TimerJa
Auto LED lightJa
12/24H weergaveJa
Automatische kalenderJa
SchokbestendigJa
AlarmJa
DisplayflitserJa
RadiosignaalontvangstJa
Zonne-energieJa
BluetoothJa
Algemeen
MerkCasio
CollectieG-Shock
ModelGMW-B5000PC-1ER
EAN4549526360589
GeslachtMan
Kleur bandZilver
Kleur wijzerplaatGrijs
Kast vormVierkant
UurwerkDigitaal
Module3459
Batterij typeOplaadbaar
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Casio G-Shock GMW-B5000PC-1ER Full Metal Series with Blue and Green Gradation

Wees vrij en blijf trouw aan je eigen stijl en waarden. Druk jezelf uit in alle kleuren van de regenboog. Met de iconische vorm van de allereerste G-SHOCK, de DW-5000, met designaccenten in een heel spectrum van kleuren.

Volledig metalen, schokbestendige constructie

Bufferonderdelen van fijne hars zijn aangebracht tussen de roestvrijstalen rand en de behuizing. De schokbestendige structuur die sinds de allereerste G-SHOCK is behouden, wordt gerealiseerd in een uurwerk met een metalen buitenkant, met een behuizing met schroefvergrendeling aan de achterkant voor een goede afdichting.

Een blauw/groene kleurgradatie die wordt bereikt met een glasdampafzetting siert de omtrek van de digitale wijzerplaat. De modusindicatoren en de framelijn zijn voorzien van kleurrijke accenten, die een wereldbeeld uitdrukken van unieke individuele personages die in harmonie samenleven, met behulp van een prachtige, veelkleurige reeks kleuren.

Link je smartphone via Bluetooth aan deze limited G-Shock en ervaar het gemak van instellingen zoals: alarm, kalender, time&place-log, smartphone-finder en de gebruikelijke instellingen als tijd, datum en timers. Deze G-Shock is zeer exclusief in Nederland. Er zijn slechts enkele modellen beschikbaar.

Beleef de evolutie van G-SHOCK Full Metal Series with Multi-Color Gradation – nu verkrijgbaar op Kish.nl. Een beperkte oplage, een tijdloze uitstraling.

Premium G-Shock retailer, de beste Limited Editions vind je bij Kish.nl

Kish.nl is premium Casio horloge-dealer en levert de allergrootste collectie G-Shock horloges van Europa. Je ontvangt de Casio G-Shock altijd in originele verpakking inclusief (internationale)garantiekaart en gebruiksaanwijzing. Ben je op zoek naar een specifiek model? Bel ons op 0546-561728 en vraag vrijblijvend je model aan.

Video